Celeb crushes van vroeger

Alle meiden (misschien ook jongens) kennen het wel. Toen je een jaar of dertien, veertien was kreeg je interesse in het andere geslacht. Op school, op straat of in een winkel zag je wel eens een leuke jongen, maar vooral in de media waren er veel leuke gozers te spotten. Acteurs, zangers, presentatoren, modellen alles is wel een keertje voorbij gekomen. Ik heb in mijn puberteit heel wat crushes gehad op verschillende (bekende) gasten. Sinds ik wat ouder ben is dit steeds minder het geval. Ik kan nog wel een bekend iemand knap vinden, maar het is niet meer zo dat ik dan meteen alle interviews wil lezen, posters wil hebben of ervan droom met ze te trouwen. In deze blog laat ik dus wat bekende jongens zien op wie ik vroeger een crush had!



Jesse McCartney 

Vorig jaar heb ik over deze jongen een blog geschreven. Nog steeds vind ik het wel een mooie jongen als ik zo terugkijk. Hij was de Justin Bieber van vroeger, om het zo maar te zeggen. Ik kende de meeste van zijn nummers en droomde ervan om naar een concert van hem te gaan. Deze droom is nooit uitgekomen, omdat hij nooit naar Nederland kwam. Ik moet wel bekennen dat er nu nog steeds een poster van hem bij mij op de deur hangt, maar heel vervelende decoratie vind ik dat niet hoor! Daarbij hangen er nog meer mannen op mijn deur ter versiering. Het is alleen niet meer zo dat ik de gedachte heb dat ik Jesse moet en zal daten! Wat kun je toch naïef zijn als jong tienermeisje!

Rupert Grint 

Jullie kennen hem wel Ron Weasley uit Harry Potter. Toen ik een jaar of twaalf was, was ik helemaal obsessed door hem en deed ik extra mijn best op school voor Engels. Hij komt natuurlijk uit Engeland en dan moet je enorm goed Engels kunnen spreken als je ooit zijn vrouw wordt! Ik vond hem op zijn knapst in Harry Potter and the prisoner of Azkaban, waarschijnlijk omdat hij daar nog niet zo oud was en ik zelf toen ook een jaar of twaalf was. Dat paste dan wel goed bij elkaar, maar in werkelijkheid was hij op dat moment al stukken ouder. Volgens mij was toen Harry Potter and the order of the Phoenix net uit. Rupert en ik schelen in totaal zeven jaar, maar dat had ik op dat moment als twaalf-jarige helemaal niet door. Ik moest en zou met hem trouwen en goed Engels leren spreken!


Tom Felton 

Om het maar meteen in de Harry Potter sfeer te houden: Tom Felton is ook een celebcrush van mij. Nog steeds vind ik het een enorm knappe jongen, maar dan wel met zijn originele haarkleur en niet dat witblonde haar dat hij als Draco Malfoy heeft. Ik was altijd al dol op Tom zijn accent en hij heeft gewoon een knappe uitstraling, strakke kaaklijn, mooie, sprekende ogen en geen verkeerd lichaam! Britse jongens hebben sowieso altijd al een beetje een knappe uitstraling. Tom moet dus wel echt Tom zijn en niet Draco, want met dat haar... Oeps, dat kan niet!



Jamie Westland 

Veel mensen zullen hem niet kennen, maar Jamie is de drummer van de Nederlandse rockband DI-RECT. Een knappe gozer, met een zeer mannelijke uitstraling en ook vrij gespierd, dat moet ook haast wel als je drummer bent, want daarbij gebruik je natuurlijk heel je lichaam. In 2012 had ik de eer om na een concert van DI-RECT met Jamie (maar ook met de andere bandleden) op de foto te gaan en die hangt nu ook bij mij aan de muur, als grote trots! Helaas is Jamie in die twee jaar ook wat ouder geworden, wat hem een stuk minder knap maakt. Door zijn rock-attitude drinkt hij natuurlijk veel bier en ik weet ook dat hij rookt en dat heeft zijn uiterlijk niet heel goed gedaan, wat zonde is van zo'n mooie jongen. Hij is een stuk dikker geworden en zijn huid ziet er niet al te best uit. Jammer hoor. Gelukkig was hij nog wel knap toen ik met hem op de foto ging!


Jim Bakkum

Hier schaam ik me enorm voor, maar toen ik een jaar of 11 was, had ik een enorme crush op Jim Bakkum, uiteraard van Idols. Ik keek elk programma dat hij presenteerde, had een cd van hem en zelfs wat posters, foto's en interviews. Echt slecht, zeker als je je bedenkt wat voor kwal het is geworden vandaag de dag. Kennelijk vond ik hem heel knap. Ik moet ook wel bekennen, het is geen lelijke gozer. Toen hij als 15-jarige jongen bij Idols binnenkwam zag hij er al vrij volwassen uit. Leuke uitstraling en niet lelijk, maar nu hij wat ouder is vind ik hem echt een gladjakker geworden. Vroeger had ik zelfs met een paar vriendinnetjes een beterschapskaart naar Jim gestuurd, toen hij met een auto van de musical Grease een orkestbak in was gereden. We hadden er een postzegel bij gedaan, zodat hij ons terug zou schrijven. Dat heeft hij nooit gedaan, heel slecht van je Jim! Het is ook een beetje vreemd van me om als 11 jarig meisje te vallen op iemand van 20, wat hij in die tijd was. Een beetje oud, denken jullie niet?


Leonardo DiCaprio 

Wie kent hem niet? Romeo uit Romeo + Juliet, Jack uit Titanic. Een heerlijke man uit heerlijke films! Juist doordat hij zo'n knappe uitstraling heeft en in van die romantische films speelt ga je wel over hem fantaseren en kun je niet om hem heen. Helaas heeft hij hetzelfde als Jamie Westland, nu Leonardo wat ouder is, is hij er ook niet bepaald knapper op geworden. Het lijkt soms wel of knappe mannen lelijker worden, naarmate ze ouder worden. Gek is dat! Ik kijk dus alleen naar de Leonardo uit de jaren 90, daar was hij nog aantrekkelijk! In mijn dagboek heb ik een foto van hem geplakt. Toen ik dertien was zag ik voor het eerst Titanic en was ik helemaal verkocht toen ik het personage Jack zag, daarom printte ik een foto en plakte ik deze in mijn dagboek (net als de foto's van Rupert Grint en Tom Felton) en kon ik er altijd naar kijken, schattig he?


Martijn Lakemeier 

Ook niet bekend onder de meeste mensen, maar toen ik 14 jaar was vond ik hem heel aantrekkelijk. Het grappige is dat zijn woonplaats vlak bij de mijne ligt en de kans groot was dat we elkaar tegen konden komen. Dat hoopte ik ook altijd als ik in zijn woonplaats ging winkelen, maar helaas. Martijn is bekend van Lover of Loser en Oorlogswinter. De crush hield maar een jaar stand, want daarna veranderde zijn kapsel en uiteraard knapte ik daar als veertienjarig meisje op af, dat had ik ook een keer bij een niet bekende jongen die ik leuk vond. Ik was stapel op hem, hij wilde me niet en het duurde onwijs lang voor ik eroverheen was, tot hij zijn haar veranderde en ik dacht: "wat heb ik ooit in hem gezien?"
Dat was dus bij Martijn ook zo, alleen was ik op hem niet heftig verliefd. Trouwens, nu ik zo een foto van hem terugzie denk ik ook: Meag... No...



Ruud Feltkamp 

Als laatste de gozer op wie ik stiekem nog steeds een oogje heb en naast wie ik elke dag wakker wordt, omdat er een poster van hem naast mijn bed hangt: Ruud Feltkamp!
Bekend van Goede Tijden, Slechte Tijden als Noud Alberts, Kruimeltje en ook Lover of Loser. Ruud vind ik al leuk sinds mijn dertiende, tot nu eigenlijk. Alleen is het door de jaren heen wel minder geworden hoor! Er hangen 2 posters van hem op mijn kamer, ik spaarde interviews met hem in tijdschriften en sprak vaak over hem met vriendinnen. Inmiddels is dit allemaal verleden tijd (behalve de posters dan, die hangen nog). Het is absoluut niet meer zo dat ik er heilig van overtuigd ben dat we gaan trouwen en ik heb hem in het echt gezien tijdens de opnames van de GTST Quiz, een droom die uitkwam, maar ik heb niet met hem kunnen praten, geen foto van ons samen weten te bemachtigen en ik denk dat het qua karakter niet mijn type zou zijn. Alsnog leuk om hem in het echt gezien te hebben en nog steeds heeft hij een heel leuk uiterlijk, naar mijn mening dan!



Wie was vroeger jouw celeb crush? 

Reacties

  1. nick jonas van the jonas brothers. vroeger was ik fan van hun en had ik alleen maar posters van ze en vooral van nick op mijn kamer! mijn droom kwam helemaal uit toen ik naar een concert van ze mocht. goede tijden! <3
    xoxox djolie

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Log in met je Google-account om sneller een reactie achter te laten zonder te bewijzen dat je een robot bent!